Se Incarca...
SKU
2566721
Corega Gingii Protejate Ultra Fixare Crema adeziva pentru proteza dentara 40 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Corega Gingii Protejate Ultra Fixare Crema adeziva pentru proteza dentara 40 g

Ce este? Corega Gingii Protejate este o crema adeziva pentru proteza dentara care ofera fixarea acesteia pe durata intregii zile.
20,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Impiedica miscarea protezei in directii multiple, reducand -frictiunea care poate duce la iritarea gingiei. Cui se adreseaza? Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala si vrei fixarea ferma a acesteia si prevenirea iritarii gingiilor, crema adeziva Corega Gingii Protejate este potrivita pentru tine. Beneficii: Are o formula speciala cu efect de atenuare a frecarii dintre gingii si proteza, imbunatatind confortul purtarii protezei dentare. Chiar daca aceasta este bine adaptata pe gingii, Corega sigileaza spatiul dintre proteza si gingie, ajutand la impiedicarea patrunderii fragmentelor alimentare sub proteza dentara si prevenind, astfel, iritarea gingiilor. De ce sa alegi? Ofera fixarea protezei dentare timp de 12 ore, pentru a impiedica miscarea acesteia in directii multiple si reduce frictiunea care poate duce la iritarea gingiilor. Cum functioneaza? Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura 3D intre proteza dentara si tesutul gingival, ajutand astfel la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara si iritarea gingiilor. Variante disponibile: 40 g. Pentru rezultate optime, este indicat sa utilizezi si tabletele Corega pentru curatarea protezei dentare. Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe ambalaj.
Cellulose gum, petrolatum, calcium/sodium PVM/MA copolymer, paraffinum liquidum.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok