Se Incarca...
SKU
1985763
Corona Bere extra 6x0.355l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Corona Bere extra 6x0.355l

Corona este o bere produsa in Mexic si apreciata la nivel international. Corona este accesoriul perfect pentru micile placeri ale vietii.
Evaluare:
72% of 100
(3.6)
50,34Lei 46,74Lei
21,94Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Trebuie doar sa te bucuri de culoarea sa aurie, savoarea usoara si proaspata, dar si de sticla pictata manual, asezonata cu o felie stoarsa de lime. Pentru o experienta perfecta, se serveste impreuna cu o felie de lime, in zgomotul valurilor, in briza vantului, la soare sau la umbra, pe o plaja insorita. Asta inseamna sa traiesti.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, malt din orz, orez, porumb, hamei, papaina, Antioxidant: acid ascorbic; Stabilizator: Algina propilen glicol
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal42kcal
Glucide, Carbohidrati4g
Proteine0.3g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare