Se Incarca...
SKU
2522463
Cos Pprincipe este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cos Pprincipe

Cos cadou.
241,60Lei
138,06Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCozonac: faina de grau, stafide 19%, unt, galbenus de ou proaspat, coaja de portocale 8% (coaja de portocale, sirop de glucoza-fruc-toza, zahar, corector de aciditate: acid citric), drojdie naturala (drojdie), zahar, lapte proaspat pasteurizat 4%, sirop de zahar inversat, emulsionan-ti: mono si digliceride din acizi grasi, sare, arome naturale. Poate confine coji de fructe, arachide si soia. Praline de ciocolata: zahar, grasimi vegetale (cocos, seminte de palmier) in umplutura propor-tional variabila, unt de cacao, lapte praf intreg, pasta de cacao, ser de lapte praf, cereale (faina de porumb, faina de orez, faina de drojdie, zahar, cacao praf degresat, extract de malt din orz, sare) 4%, alune (2%), cacao praf degresat, lapte praf degresat, emulsionant: lecitina de soia, arome. Poate contine urme de migdale. Fursecuri cu bucati de ciocolata fondanta: faina de grau, zahar, ciocolata 15% (pasta de cacao, zahar, emulsionanti: lecitina de floarea soarelui, arome), unt, galbenus de ou, ou, lapte intreg, miere, agenti de crestere (difosfat, car-bonati de sodiu), arome, sare. Poate contine urme de coaja de fructe, soia si alte cereale cu continut de gluten. Fursecuri virginia: faina de grau tip 00, margarina vegetala (uleuri si grasimi vegetale: palmier, rapita in proportii variabile; apa, emulsionanti: lecitina, mono si digliceride din acizi grasi; sare, aroma, acidificant: acid citric, colorant: beta-caroten), zahar, oua intregi. Poate contine urme de coji de fructe uscate, lapte si soia. Tableta de ciocolata: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, pasta de cacao,bucati de caramel (zahar caramelizat, sirop de glucoza caramelizata, smantana caramelizata, unt caramelizat) (13%), emulsionant: lecitina de soia (cacao 30% minim in ciocolata cu lapte). Poate contine urme de alune si migdale.
Specificatie
Grasimi, Lipide14 g; 29.9 g; 12 g; 26 g; 32.5 g; 26 g.
Grasimi, din care acizi grasi saturati7.5 g; 21.3 g; 4 g; 14 g; 20 g; 13 g.
Glucide, Carbohidrati53 g; 61.2 g; 70 g; 67 g; 56.4 g; 64 g.
Glucide, din care zaharuri29 g; 57.1 g; 45 g; 19 g; 54 g; 22 g.
Proteine6.7 g; 4.2 g; 9 g; 6 g; 6.5 g; 6.9 g.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok