Se Incarca...
SKU
2680803
Costa Coffee Colombian Roast 10 capsule este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Costa Coffee Colombian Roast 10 capsule

Capsule din aluminiu. 100% Arabica. Single origin. Nivel de prajire: Prajire medie. Intensitatea cafelei: Intensitate 5 din 12.
14,79Lei 13,00Lei
228,07Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Note dulci de miere si caramel prajit, alaturi de fructe de padure si citrice. Sortimentul Colombian Roast, 100% Arabica, cu un gust bogat, provine din dealurile columbiene, scaldate de soare, si capteaza spiritul vibrant al regiunii. Plin de aroma, dar si echilibrat, cu o prospetime vie, fiecare lot a fost testat si degustat cu grija de maestrul nostru in cafea, Gennaro Pelliccia. Compatibile cu aparatele de cafea Nespresso: Bucurati-va de cafeaua Costa preferata acasa - Pur si simplu introduceti una dintre capsule in aparatul dvs. Nespresso pentru ceasca perfecta de cafea. Nespresso este o marca inregistrata a Societe des Produits Nestle S.A. Costa Limited nu este asociata cu Societe des Produits Nestle S.A si niciuna dintre filialele sale nu au fabricat sau avizat acest produs, in orice mod.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok