Se Incarca...
SKU
2680804
Costa Coffee Espresso Signature Blend Medium 10 capsule este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Costa Coffee Espresso Signature Blend Medium 10 capsule

Capsule din aluminiu. Signature Blend, obtinut inca din 1971. Prajit incet, pentru a ajunge la aroma bogata si fina, cu gust de nuca.
21,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nivel de prajire: Prajire medie. Intensitatea cafelei: Intensitate 7 din 12. La Costa, stim sa facem cafea excelenta. Dovada? Iubitorii de cafea aleg legendarul nostru sortiment Signature Blend inca din 1971. O munca pe care o facem din iubire, caci am trecut prin 112 incercari pentru a ajunge la varianta perfecta, dar a meritat din plin. Acest sortiment unic este prajit incet, pentru a ajunge la aroma bogata si fina, cu gust de nuca, ideal pentru o ceasca de cafea perfecta pentru orice ocazie. Compatibile cu aparatele de cafea Nespresso: Bucurati-va de cafeaua Costa preferata acasa. Pur si simplu introduceti una dintre capsule in aparatul dvs. Nespresso pentru ceasca perfecta de cafea. Nespresso este o marca inregistrata a Societe des Produits Nestle S.A. Costa Limited nu este asociata cu Societe des Produits Nestle S.A si niciuna dintre filialele sale nu au fabricat sau avizat acest produs, in orice mod.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok