Se Incarca...
SKU
2693272
Cotnari Busuioaca de Bohotin Vin rose demisec 12% alc.0.75l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cotnari Busuioaca de Bohotin Vin rose demisec 12% alc.0.75l

Busuioaca de Bohotin este mai mult decat un soi de vin impamantenit pe meleagurile Cotnariului, este o licoare aparte, cu o culoare unica.
15,89Lei
21,19Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Busuioaca de Bohotin este mai mult decat un soi de vin impamantenit pe meleagurile Cotnariului, este o licoare aparte, cu o culoare unica. Nuantele rozalii si aromele tulburatoare de salvie invioreaza orice conversatie. Temperatura de servire: 6-9 grade Celsius. Consumul de alcool este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok