Se Incarca...
SKU
2245527
Cotnari Casa de Piatra vin alb demisec 11% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cotnari Casa de Piatra vin alb demisec 11% alcool 0.75 l

Vin alb demisec 11% vol. alc., cu denumire de origine controlata, cules la maturitate deplina, Cotnari, Romania, 2011.
13,69Lei
18,25Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Note de degustare/Servire: Vin festiv, cu un buchet de arome ale unor soiuri clasice de struguri precum: Francusa, Feteasca Alba si Tamaioasa Romaneasca. Cu un gust deosebit, o aroma bine conturata si un parfum discret de flori de vita, vinul Casa de Piatra se remarca prin prospetime si fructuozitate.
Specificatie
IngredienteTamaioasa Romaneasca,Feteasca Alba demidulce,Francusa.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok