Se Incarca...
SKU
1778619
Cotnari Feteasca Alba vin alb demidulce 11.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cotnari Feteasca Alba vin alb demidulce 11.5% alcool 0.75 l

Vin alb demidulce cu 11.5% volum alcool, obtinut din struguri culesi la maturitate deplina, Cotnari, Romania, 2014.
16,79Lei
22,39Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Note de degustare/servire: Vin Feteasca Alba, soi autohton intalnit pe tot cuprinsul Romaniei, produce la Cotnari un vin de inalta calitate a carui tipicitate este profund marcata de specificul podgoriei, mai ales cand recoltatul strugurilor s-a facut toamna tarziu. Vinul obtinut, de mare delicatete, degaja o paleta aromatica subtila si complexa, din care se disting placute nuante, ce amintesc de mirosul mierii de albine si parfumul unei vii inflorite.
Specificatie
IngredienteContine sulfiti.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok