Se Incarca...
SKU
2478751
Covor Art 3 poliester 50 x 80 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Covor Art 3 poliester 50 x 80 cm

Covorul Art este un covor de interior antiderapant, pe structura mocheta de calitate (1000 g/mp). Realizat cu tehnologia Print (desene foarte clare, fotografice). Covorul se preteaza potrivit pentru camere de copii, tineret, bucatarii.
39,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: Produsul se spala prin actiune mecanica redusa cu apa la maxim 30 grade Celsius, cu detergenti specifici usori. Produsul se clateste energic cu apa la o temperatura care descreste progresiv. Produsul se usuca prin suspendare sau pe suprafata plana departe de orice sursa de caldura. Plusul covoturlui se periaza pentru uniformizare si tuseu. Produs in Egipt.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok