Se Incarca...
SKU
2675270
Covor cu print digital 3D 70x140 cm Sun este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Covor cu print digital 3D 70x140 cm Sun

Covor cu print digital 3D, 70x140 cm, 100% poliester cu spate anti alunecare. Inaltime fir 0.8 cm, greutate fir 0.2 kg/mp. Greutate totala: 1.0 kg/mp.
Perioada de garantie
Fara
63,59Lei 49,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Material: poliester. Covorul nu trebuie batut sau scuturat in timpul curatarii, ci trebuie curatat cu ajutorul unui aspirator puternic, de dorit in fiecare zi.Nu folositi niciodata sapun sau detergenti cu substante chimice puternice. Covorul nu trebuie folosit cat este umed si, de asemenea, nu trebuie lasat sub lumina directa a soarelui.
Specificatie
Perioada de garantieFara
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok