Se Incarca...
SKU
2650294
Covor Shaggy soft 70x140 cm Bej este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Covor Shaggy soft 70x140 cm Bej

Covor Shaggy soft, 70x140 cm, culoare bej, 100% poliester cu spate din bumbac 100%. Inaltime covor 2 cm, greutate fir 1.5 kg/mp.Greutate totala: 2.5 kg/mp.Material: poliester, bumbac.
149,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Covorul nu trebuie batut sau scuturat in timpul curatarii, ci trebuie curatat cu ajutorul unui aspirator puternic, de dorit in fiecare zi.Nu folositi niciodata sapun sau detergenti cu substante chimice puternice. Covorul nu trebuie folosit cat este umed si, de asemenea, nu trebuie lasat sub lumina directa a soarelui.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok