Se Incarca...
SKU
2529185
Craii de Curtea-Veche si alte proze - Mateiu Caragiale este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Craii de Curtea-Veche si alte proze - Mateiu Caragiale

O carte din literatura clasica.
18,92Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Omul a izbutit sa se ascunda aproape pe de-a intregul in artist, si amintirea lui este menita sa retie numai chipul poetului muzician care a topit din nou, in tainicele lui retorte, limba aspra a gloatelor pentru a distila un suc mai dulce, cu puteri vrajite si rascolitoare. Opera de prozator a lui Mateiu Ion Caragiale este o mare minune a limbii noastre. - Tudor Vianu. Tip coperta: Flexicover. Format: 13 X 20 cm. Editura: Corint. Numar pagini: 176. An aparitie: 2015. ISBN: 9786068723556.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok