Se Incarca...
SKU
2536450
Creioane 2B grafit BIC Criterium 550 2 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Creioane 2B grafit BIC Criterium 550 2 bucati

Creion de calitate superioara, cu corp hexagonal si cap vopsit. Mina 2B este lipita pe toata lungimea creionului. Creionul este usor de ascutit
15,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Universal cunoscut si fara rival, creionul BIC Criterium 550 este un creion din lemn autentic. Acest set contine 2 creioane cu mina 2B, care este usor mai neagra decat a creionului HB standard. Mina ultradurabila a creionului din grafit este lipita pe toata lungimea creionului, astfel ca ascutitul este floare la ureche.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok