Se Incarca...
SKU
2392376
Crema anticelulitica forte cu extract de cafea verde Cosmetic Plant 250ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Crema anticelulitica forte cu extract de cafea verde Cosmetic Plant 250ml

Crema anticelulitica forte, prin componentele active prezente, depozitele adipoase sunt reduce, iar aspectul de "coaja de portocala" considerabil atenuat.
20,31Lei 13,00Lei
52,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Actiune produs: Extractul de cafea verde, bogat in cafeina, induce lipoliza in adipocite si stimuleaza microcirculatia. Extractele de iedera, origanum, galbenele si seminte de castan au proprietati antiinflamatoare si drenante. Mod de utilizare: Se aplica zilnic dimineata si seara pe solduri, fese, coapse si abdoment, masandu-se cu miscari curculare pana la absorbtia completa. Rezultatele devin vizibile dupa 3-4 saptamani. Conditii de pastrare: A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 5° si 25°. A se folosi preferabil inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare