Se Incarca...
SKU
2455167
Crema lift hidratanta de zi Gerovital H3 Classic 50ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Crema lift hidratanta de zi Gerovital H3 Classic 50ml

Crema lift hidratanta are actiune complexa, cu efect de lifting, de hidratare intensa si revigorare, destinata tenurilor mature si deshidratate (persoane cu varsta cuprinsa intre 35-60 de ani si peste 60 de ani).
25,50Lei
510,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Actiune produs: Complexul cu actiune de lifting, de provenienta botanica Sepilift, diminueza ridurile si corecteaza imperfectiunile pielii. Asocierea Acidului Hialuronic cu Aquaxyl optimizeaza rezervele de apa ale tenului, asigura un puternic efect hidratant si imbunateste functia de bariera a pielii. Vitamina E combate stresul oxidativ, iar Juvinity revigoreaza metabolismul celular, reducand vizibil semnele imbatranirii pielii Mod de utilizare: Se foloseste zilnic, dimineata. Conditii de pastrare: a se pastra la temperaturi cuprinse intre 15° si 30°. A se folosi, preferabil, inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare