Se Incarca...
SKU
2347532
Cris-Tim Produs vegetal tartinabil ceapa verde 150g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cris-Tim Produs vegetal tartinabil ceapa verde 150g

Produsul vegetal tartinabil cu ceapa Cris-Tim este o alternativa 100% vegetala la pateul cu carne in perioadele de post. Este perfect pentru un sendvis gustos la micul dejun sau la una din gustarile de peste zi.
8,15Lei
54,33Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Totodata este o buna solutie pentru dieta persoanelor interesate de o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la emperatura de 5-8 grade Celsius.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, ulei vegetal de floarea soarelui, proteina vegetala din soia, amidon (contine grau), agent gelatinizant (alga marina eucheuma prelucrata), maltodextrina, fibre alimentare, extracte de drojdie, stabilizatori (stearoil 2- lactilat de sodiu), zahar, arome, legume deshidratate, condimente, colorant (caramel amoniacal), aroma de fum, sare, fibra de citrice, ceapa verde (0.5%). Produsul contine: gluten.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ966 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal234 kcal
Grasimi, Lipide23 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati2.7 g
Glucide, Carbohidrati2.5 g
Glucide, din care zaharuri0.2 g
Proteine3.4 g
Sare1.2 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare