Se Incarca...
SKU
2487554
D-Toys Baby Puzzle Animale favorite este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

D-Toys Baby Puzzle Animale favorite

Animalutele din gama Baby Puzzle sunt special concepute pentru copii cu varsta peste 2 ani. Au calitate superioara, sunt fabricate din carton gros de 4 mm.
49,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cutia Baby Puzzle Pets contine 4 animalute jucause: catel, pisica, iepuras, testoasa. Atentie: Ilustratiile de pe cutie nu sunt identice cu dimensiunile pieselor din interior, nu sunt reprezentate toate la aceeasi scars si une:e imagini sunt in oglinda. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor mai mici de 2 ani. Se recomanda utilizarea produsului de catre copii mai marl de 2 ani sub supravegherea unui adult. Feriti produsul de temperaturi extreme si umezeala excesiva. A se curata cu o carpa moale si uscata. Varsta recomandata +2 ani.Cod produs producator: 71255.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare