Se Incarca...
SKU
2524753
D-toys Navigatori Celebri Joc de societate este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

D-toys Navigatori Celebri Joc de societate

Joc de societate geografic cu exploratori celebri si intrebari tip quiz, pentru 1-4 jucatori.
67,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Jocul contine: o tabla mare de joc cu harta lumii (50x70 cm); roza vanturilor; tabel pentru urmarirea pozitiilor; 12 planse de joc cu exploratori si trasee; 48 carti de joc cu intrebari; 16 carti de joc comoara; 12 pioni nave; 2 suporturi pioni; 4 pioni; regulament de joc. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Varsta recomandata +3 ani. Cod produs producator: 72115.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok