Se Incarca...
SKU
2524727
D-Toys spuma de modelat Spumini Color me este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

D-Toys spuma de modelat Spumini Color me

Spumini este o spuma de modelat noua, cu totul speciala, fina si pufoasa. Are o textura usoara si elastica, oferind o placere tactila deosebita.
32,61Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Datorita proprietatilor speciale, spuma poate fi modelata extrem de usor. Componentele obtinute din spuma se lipesc intre ele printr-o singura atingere, astfel se pot realiza modele complexe. Nu se lipeste nici de mana, nici de suprafetele de lucru, nu lasa pete. Se intareste la aer in 24 ore mentinandu-si culoarea, textura fina si toate detaliile mici.Copiii pot experimenta cu amestecarea culorilor folosind spuma alba de modelat si vopsele. Se pot modela cel putin patru figurine. Continut: spuma de modelat alb, vopsele (6 culori), o pensula, instructiuni de utilizare. Material: spuma de modelat, vopsele, pensula.Cod producator: 5947502871989
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare