Se Incarca...
SKU
2571152
Dacia Plant ceai de ghimbir 50 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dacia Plant ceai de ghimbir 50 g

Ajuta la mentinerea greutatii corporale in limte normale. Combate starile de greata, reduce disconfortul asociat raului de miscare. Imbunatateste digestia, mentine contractiile colesterolului si a trigliceridelor in limite normale.
7,52Lei 6,89Lei
137,80Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Asigura buna functionare a circulatiei periferice. Contraindicatii: intoleranta la ghimbir. Mod de administrare: Pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate un varf de lingurita de 3-4 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba sau se meteca de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece se prepara din 1-2 lingurite cu pulbere adaugate la 250 ml de apa (o cana), se mentine timp de 6 ore Ia temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 2-3 rani cu macerat pe zi. Infuzia - se prepara din 1-2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de ape clocotita (o cana), se mentine timp de 10-15 minute la temperature camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare