Se Incarca...
SKU
2609836
Dacia Plant spray propolis cu argint coloidal 20 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dacia Plant spray propolis cu argint coloidal 20 ml

Solutie hidroglicerica pentru ingrijirea cavitatii bucale.
28,89Lei 27,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: conform prospectului. Atentionari: In cazul contactului accidental cu ochii se inlatura prin spalare cu apa rece. Produsul contine propolis. Contraindicatii: Atergie la propolis. Conditii de pastrare: A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. A se folosi, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredientePropolis-extract hidrogliceric cu minim 12 mg/ml polifenoli (47.55%); argint coloidal 250 ppm-solutie apoasa de microparticule incarcate cu sarcina electrica pozitiva cu concentratia de 250 ppm (250 mg/l) (20%); glicerina vegetala (15.85%); apa purificata (15.85%); amestec de uleiuri esentiale (eucalipt 60%, cimbru-de-cultura 30%, cuisoare 10%.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare