Se Incarca...
SKU
2579426
Dacic cidru fresh de lamaie si menta 1.9% alcool 0.275 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dacic cidru fresh de lamaie si menta 1.9% alcool 0.275 l

Amestec de bautura alcoolica din suc de mere cu limonada. Acesta este un produs pasteurizat.
4,06Lei
14,76Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produs in Romania. Se serveste cu multa gheata sau bine racit la 5-7 grade Celsius. A se pastra, de preferinta, la loc racoros, ferit de inghet si de razele soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteLimonada minim 50% (apa, zahar, suc din concentrat de lamaie minim 0.7%), bautura fermentata din 100% mere romanesti, dioxid de carbon, aroma, acidifiant: acid citric, agent de Ingrosare: guma de acacia, guma de ester, antoxidant: acid ascorbic. Contine sulfiti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok