Se Incarca...
SKU
2696881
DDS Test Antigen Covid-19 nazal pentru uz casnic 1buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

DDS Test Antigen Covid-19 nazal pentru uz casnic 1buc

Test rapid Antigen pentru autotestare care detecteaza proteina tinta a virusul SARS CoV2, Covid-19.
29,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produs pentru autotestare. Autotestele Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face in orice moment al zilei, fara supraveghere medicala si au o acuratete foarte mare. Tamponul nazal se introduce doar 2-3 cm in fiecare nara. Procesul de recoltare este identic cu acela prin care, cu un tampon, se curata interiorul narii, nu irita si nu creeaza niciun fel de neplacere persoanei care se testeza. Tamponul nazal asigura precizia testului in conditii de confort la recoltare. Testul detecteaza proteine tinta ce se leaga direct de ARN-ul din virus. Proteina tinta este aceeasi atat la tulpinile initiale cat si la noile tulpini. Aceste teste pot detecta proteina tinta in cantitati foarte mici din proba, de ordinul nanogramelor. Testul poate indica infectia in faza acuta a bolii, dar si infectia la persoane asimptomatice, daca infectia este activa. De notat, testul nu da interferente cu virusul gripal. Kitul contine 1 test rapid COVID-19 Antigen cu tampon nazal, o solutie tampon, prospect si o punga pentru deseuri. Rezultatul se citeste in 10 - 15 minute. Sensibilitate relativa: 98,77% Specificitate relativa: 99.03% Acuratete: 98,95% Repetabilitate intra si inter assay: 100% A se verifica termenul de valabilitate inscriprionat pe ambalaj. Produs fabricat in Romania, cu marcaj CE IVD.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok