Se Incarca...
SKU
2560932
DeFish file de cod de Atlantic 4 x 100 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

DeFish file de cod de Atlantic 4 x 100 g

File de cod de Atlantic fara piele, fara oase, 100% file. Pescuit in Nord-Estul Oceanului Atlantic. Modalitatea de pescuire: navod pot contine accidental oase. Produs congelat rapid.
55,29Lei
138,22Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conditii de pastrare: 6 grade, 1 saptamana; 12 grade Celsius, 1 luna; 18 grade Celsius. A se consuma de preferinta inainte de vezi pe ambalaj. A nu se recongela dupa decongelare. Preparare: Nu decongelati inainte de preparare. Prajire: prajiti fileul congelat la temperatura medie pana ce culoarea devine aurie. In cuptor: puneti fileul congelat intr-o tava unsa si coaceti circa 15 minute la 200 grade Celsius. Contine peste.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok