Se Incarca...
SKU
2682989
Dellos Bautura racoritoare aloe vera 1.5l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dellos Bautura racoritoare aloe vera 1.5l

Bautura racoritoare cu aloe vera.
11,09Lei 10,39Lei
6,93Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Bautura racoritoare cu Aloe Vera (gel si pudra) si aroma de Aloe Vera. Conditii de pastrare intre 0 - 26 grade Celsius. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
IngredienteApa, Aloe Vera (gel si pudra) 33%, zahar, corectori de aciditate acid citric E330, lactat de calciu E327 si acid ascorbic E300; aroma de aloe veera, potentiator de aroma: citrat trisodic (E331), stabilizator: guma gellan.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok