Se Incarca...
SKU
2533600
Delonghi DECALK100 decalcifiant 100ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Delonghi DECALK100 decalcifiant 100ml

Decalcifiant pentru aparatele de cafea.
Perioada de garantie
24 luni
40,19Lei
401,90Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va cu grija pe maini dupa utilizare. Purtati manusi/ potejati-va ochii/ fata cu ochelari de protectie sau viziera. In caz de contact cu pielea, spalati cu multa apa si sapun. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. Aruncati continutul/recipientul potrivit reglementarilor locale. Contine acid lactic.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok