Se Incarca...
SKU
2709793
Den Braven banda dublu adeziva alba 15m este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Den Braven banda dublu adeziva alba 15m

Banda dublu adeziva Den Braven este foarte rezistenta, cu aderenta foarte buna la suprafete, in special la cele netede, cum ar fi metal, lemn, sticla, materiale plastice, ceramica, marmura, ipsos.
23,99Lei 22,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Banda universala Den Braven cu ambele parti adezive este de neinlocuit in timpul imbinarii diverselor obiecte acasa, la birou si in atelier, in aplicatii diverse: sipci decorative, console pentru lampi, calendare, termometre, tablouri, telefoane, diverse panouri de informare si avertizare, cuiere.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok