Se Incarca...
SKU
2654725
Dero 2in1 frezie si flori de tei Detergent automat lichid 60 spalari 3 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dero 2in1 frezie si flori de tei Detergent automat lichid 60 spalari 3 l

Haine curate, parfum intens, rezultate uimitoare la fiecare spalare. Poarta prospetimea de durata Dero, creata prin amestecul parfumului armonios de frezie cu mireasma poetica si invaluitoare a florilor de tei.
70,50Lei
23,50Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In plus, formula de 2x mai concentrata decat pudra, scoate 99 de pete frecvente. De asemenea, datorita capacului sau te poti asigura ca folosesti cantitatea optima de detergent: un capac-o spalare. Incearca si varianta Dero capsule. Dozajul recomandat pentru 4-5 kg de rufe uscate usor murdare-normal de murdare in apa de duritate mica-medie este de 50 ml. Pentru rufe foarte murdare sau apa de duritate mare adaugati 15 ml detergent lichid. Pentru 6-8 kg de rufe adaugati 25 ml detergent lichid. Pentru spalare manuala diluati 30 ml detergent lichid in 10 l apa. Doza recomandata pentru o spalare este de 50 ml, echivalentul a 100 g de Dero 2in1 pudra. Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu ATENTIE: cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok