Se Incarca...
SKU
2585830
Dero Duo Caps 2 in 1 detergent rufe automat iris alb si flori de romanita 24 capsule x 24 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dero Duo Caps 2 in 1 detergent rufe automat iris alb si flori de romanita 24 capsule x 24 ml

Lasa-te invaluit de un val de prospetime imaculata a unui picior de plai, cu iris alb si flori de romanita! Simte-i mangaierea parfumata in hainele tale cu fiecare capsula, ce iti ofera rufe curate si val dupa val de parfumuri minunate.
29,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu expuneti la caldura, umiditate si lumina soarelui. Resigilati si nu lasati la indemana copiilor. Provoaca o iritare grava a ochilor. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. In caz de contact cu pielea, spalati cu multa apa. In caz de iritare a pielii, consultati medicul. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Evitati dispersarea in mediu. Aruncati continutul sau recipientul in conformitate cu reglementarile locale. Manipulati si depozitati in conditii de siguranta. Inchideti punga in mod corespunzator. Nu intepati, rupeti sau taiati. Folositi produsul cu mainile uscate. Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru, consultati medicul. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din abundenta. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare