Se Incarca...
SKU
2637173
Despre fericire viata si multe altele - Dalai Lama este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Despre fericire viata si multe altele - Dalai Lama

Oricine vrea sa obtina fericirea si sa evite suferinta. Atunci cand ne amintim ca ceilalti sunt in numar infinit, iar tu esti doar unul singur, indiferent cat de superior esti, ceilalti devin mai valorosi.
34,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Si daca ai o oarecare putere de judecata, vei descoperi ca merita sa te sacrifici pentru binele celorlalti. Produs publicat in 2018 de Curtea Veche. Tip coperta: brosata. Format: 210 x 140. Numar pagini: 208. ISBN: 978-606-440-181-6.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok