Se Incarca...
SKU
2568779
Dettol Mountain Air spray dezinfectant pentru suprafete 400 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dettol Mountain Air spray dezinfectant pentru suprafete 400 ml

Spray dezinfectant ce ajuta la protejarea familiei impotriva bolilor cauzate de bacterii si virusuri, atat pe suprafetele dure, cat si pe cele moi. Formula sa distruge 99.99% dintre bacterii si virusuri si improspateaza aerul.
23,19Lei 15,00Lei
37,50Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Agitati bine inainte de folosire. Tineti spray la o distanta de 15-20 cm de suprafata si pulverizati timp de 2-3 secunde pana cand suprafata este acoperita uniform, lasand timp de 15 minute la aer uscat. Nu este necesar sa stergeti. Pentru suprafetele dure neporoase, aflate in contact cu produse alimentare, lasati sa actioneze timp de 15 min, apoi clatiti bine cu apa. Calitatea suprafetelor poate varia. Pentru determinarea compatibilitati cu suprafetele, testati intotdeaua produsul inainte de utilizare, pe o suprafata mica, discreta. A nu se utiliza pe suprafete vopsite, din lemn lustruit, din piele, pe tesaturi care contin viscoza sau pe materiale plastice acrilice. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete incinse. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius. Folositi numai conform instuctiunilor. Utilizarea necorespunzatoare intentionata prin inhalarea deliberata a produsului concentrat poate fi nociva sau fatala. Nu trebuie gaurit sau introdus iin foc, chiar si dupa utilizarea completa. Nu pulverizati desasupra unei flacari deschise sau a unui material incadescent. Nu pulverizati in aproprierea unui foc electric, a surselor de caldura sau a echipamentelor electrice in uz. Extremele de temperatura pot aparea in autovehicule, in aproprierea cuptoarelor si seminneelor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok