Se Incarca...
SKU
2680117
Domeniul Coroanei Segarcea Elite Merlot vin rosu sec 13.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Domeniul Coroanei Segarcea Elite Merlot vin rosu sec 13.5% alcool 0.75 l

Un vin rosu sec, rubiniu, creat dintr-unul din cele mai darnice soiuri, care ofera prin natura sa, un parfum select, extras din flori, fructe rosii si condimente.
36,99Lei
49,32Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pe palat se deschide buchetul de fructe rosii, cu aciditate placuta si mai putine taninuri, ce ofera un post-gust mediu.Se recomanda servirea vinului la o temperatura de 18-20 grade Celsius.U?or de servit alaturi de aperitive, vanat sau carne rosie la gratar, preparate cu sosuri, somon si cartofi la cuptor cu rozmarin.A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.Produs in Romania.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteContine sulfiti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare