Se Incarca...
SKU
2359082
Domestos Extended Power Atlantic dezinfectant universal gel 1.25 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Domestos Extended Power Atlantic dezinfectant universal gel 1.25 l

O generatie noua de dezinfectant inalbitor cu molecule active anti-calcar ce adera la peretii vasului de toaleta chiar si sub apa. Indeparteaza petele si previne depunerile de calcar. Omoara 99% din bacterii, mucegaiuri, spori si virusuri.
20,99Lei
16,79Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In forma diluata poate fi folosit pentru a curata intreaga casa (pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile). In forma concentrata poate fi folosit pentru curatarea toaletei, canalelor de scurgere, foselor septice. Instructiuni de utilizare: Pentru toaleta: Turnati produsul sub marginea vasului de toaleta (in jur de 80 ml) si lasati sa actioneze pentru 15 minute. Pentru actiune extinsa de distrugere a microbilor si indepartarea petelor lasati produsul sa actioneze peste noapte. Pentru scurgerile de la bucatarie/baie: Turnati produsul in scurgere pentru a o dezinfecta si pentru a indeparta mirosurile neplacute. Diluat: Domestos poate fi folosit pe podele si suprafetele de lucru - 120 ml de Domestos la 5 litri de apa. Atentionari: Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Foarte toxic pentru mediul acvatic. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Poate fi coroziv pentru metale. Atentie! A nu se folosi impreuna cu alte produse. Poate elibera gaze periculoase (clor). A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati numai in recipientul original. Evitati dispersarea in mediu. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu pielea, scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa/faceti dus. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok