Se Incarca...
SKU
2520110
DomoPak Living Mister Pack Sac vidare cu valva 550 x 800 mm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

DomoPak Living Mister Pack Sac vidare cu valva 550 x 800 mm

Sac cu valva pentru compactare ofera protectie impotriva apei, mizeriei, prafului, insectelor, mucegaiului si mirosurilor neplacute.
20,84Lei 17,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu sacii cu valva pentru compactare puteti castiga pana la 75% din spatiu de depozitare. Pentru vidare folositi o pompa manuala de vacuum sau aspiratorul. Instructini: Introduceti articolele pe care doriti sa le depozitati (haine, asternuturi, perne, etc) in sacul din plastic. Inchideti ermetic sacul folosind clipsul din plastic din interiorul ambalajului si inlaturati capacul de deasupra valvei. Folositi pompa de vacuum sau aspiratorul asupra valvei. Aspirati. Puneti capacul deasupra valvei. A nu se lasa la indemana copiilor. Pericol de sufocare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok