Se Incarca...
SKU
2520109
Domopak sac compactare 70 x 100 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Domopak sac compactare 70 x 100 cm

Sac pentru vidare cu valva. Folosind acesti saci puteti castiga pana 75% din spatiul de depozitare. Acestia ofera protectie impotriva apei, mizeriei, prafului, insectelor, mucegaiului si mirosurilor neplacute. Dimensiuni: 70 x 100 cm.
25,39Lei 23,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pentru vidare folositi o pompa manuala de vacuum sau aspiratorul. Instructiuni de utilizare: introduceti articolele pe care doriti sa le depozitati (haine, asternuturi, perne, etc) in sacul de plastic. Inchideti ermetic sacul folosind clipsul din plastic din interiorul ambalajului. Inlaturati capacul de deasupra valvei. Folositi pompa de vacuum sau aspiratorul asupra valvei. Aspirati. Puneti capacul deasupra valvei. Atentie! A nu se lasa la indemana copiilor. Pericol de sufocare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok