Se Incarca...
SKU
2731513
Dove Gel dus goji 400ml     este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dove Gel dus goji 400ml    

Gel de dus Dove Care by Nature Revitalising cu Extract de Goji si Ulei de Camelie pentru o piele curata, revitalizata si fina.
33,29Lei 22,12Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Gel de dus Dove Care by Nature Revitalising cu Extract de Goji si Ulei de Camelie curata pielea si o lasa: curata, revitalizata si fina. Efecte posibile:Fizico-Chimice In cazul scurgerilor, feriti-va de podelele si suprafetele alunecoase. Mediul inconjurator Produsul varsat in cantitati mari poate fi toxic pentru organismele acvatice si poate cauza efecte adverse pe termen lung in mediul acvatic daca este deversat in mediu. Sanatate Ingestie: Putin probabil sa fie nociv cu exceptia cazului in care este inghitit in cantitati excesive. Piele si ochi: Poate fi iritant pentru piele si ochi. Inhalare: Putin probabil sa provoace iritatii. Masuri de prim-ajutor: Ingestie: Clatiti gura cu apa (numai daca persoana este constienta). Beti 1 sau 2 pahare de apa. Daca sunt ingerate cantitati mari sau daca apar simptome consultati medicul. Piele: Clatiti cu apa. Consultati medicul daca disconfortul persista. Ochi: Indepartati lentilele de contact, daca exista si daca acest lucru este posibil. Clatiti imediat cu apa timp de cateva minute. Consultati medicul daca disconfortul persista. Inhalare: Cale de expunere putin probabila. Daca apar simptome neobisnuite, mutati imediat persoana expusa intr-un loc aerisit si consultati medicul.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok