Se Incarca...
SKU
2694200
Dove Nourishing Care and Protect gel igienizant pentru maini 50 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dove Nourishing Care and Protect gel igienizant pentru maini 50 ml

Primul gel igienizant Dove pentru maini combina tehnologia cu agentii de hidratare similari cu cei din piele pentru a-ti lasa mainile moi, fara a compromite eficacitatea igienizarii.
10,49Lei 8,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Aplicati produsul (cel putin 3 ml) in palma. Masati pe ambele parti ale mainilor si pe degete timp de 60 de secunde, pana la uscare. Nu este nevoie sa clatiti. Repetati la nevoie. Atentie: Doar pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului, clatiti cu apa din abundenta. Pastrati produsul intr-un loc racoros. A nu se lasa in apropierea surselor de caldura, suprafetelor fierbinti, scanteilor, flacarilor, echipamentelor electrice si altor surse de aprindere. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare