Se Incarca...
SKU
2178383
DR DEVIL aparat si rezerva wc nature fresh 3 x 55 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

DR DEVIL aparat si rezerva wc nature fresh 3 x 55 ml

Odorizant lichid pentru WC parfumeaza, curata si previne in mod eficient depunerea de piatra.
9,39Lei
56,91Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Introduceti recipientul in cosulet, impingand pana la perforarea capacului si atarnati-l de marginea vasului de toaleta. Dupa aceasta, spalati-va pe maini. A se folosi de preferabil inainte de 24 de luni de la data fabricatiei. Pericol! Provoaca iritarea pielii. Provoaca leziuni oculare grave. Nociv pentru mediu acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati manusi de protectie sau echipament de protectie a ochilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un Centru de Informare toxologica sau un medic. Eliminati recipientul prin sistemul local de colectare a deseurilor. Poate provoca o reactie alergica.
Tenside anionactive si tenside amfotere si neionogene cu adaos de parfum.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok