Se Incarca...
SKU
2552471
Dr. Oetker praf inghetata ciocolata 69g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dr. Oetker praf inghetata ciocolata 69g

Praf de inghetata cu gust de ciocolata de la Dr. Oetker.
3,39Lei
49,13Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de preparare: 1. Intr-un vas inalt se toarna 200ml lapte rece (de la frigider). Atentie: laptele proaspat trebuie inainte fiert si racit! Se toarna continutul plicului peste lapte. Se amesteca cu mixerul, la viteza mica la inceput, apoi 4 minute la viteza mare. 2. Se obtine o spuma consistenta care se lasa la congelator intre 2-4 ore, la treapta 2-3 de racire. 3. Sugestie: inainte de servire, lasati inghetata aprox. 5 minute la temperatura camerei.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingredientezahar, dextroza, cacao cu continut redus de grasime (10-12% unt de cacao), sirop de glucoza, ulei vegetal de lamier, emulsifianti (esteri ai acidului acetic cu mono si digliceridele acizilor grasi), inulina, amidon modificat din cartofi, agenti gelatinizanti (guma tara, caragenan standardizat cu zaharuri), proteine din LAPTE, aroma.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ647kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal154kcal
Grasimi, Lipide5.6g
Grasimi, din care acizi grasi saturati4.1g
Glucide, Carbohidrati22g
Glucide, din care zaharuri19g
Proteine3.5g
Sare0.19g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare