Se Incarca...
SKU
2169633
Dr. Soleil FPS30 crema solara pentru copii colorata 150 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dr. Soleil FPS30 crema solara pentru copii colorata 150 ml

Crema asigura o protectie ridicata pentru pielea ultrasensibila a copiilor. Evita arsurile pentru un bronz in siguranta. Ca si principii active naturale contine ulei de catina si de galbenele cu efect puternic hidratant.
11,89Lei
118,90Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Culoare naturala datorata uleiului de catina. Mod de utilizare: Pentru protectie garantata, aplicati crema de plaja cu 15-20 minute inainte de expunerea la soare. Intervalul este necesar pentru ca substantele din compozitia cremei sa se activeze si sa formeze bariera protectoare. Aplicati crema pe tot corpul, in strat uniform, prin masaj lejer, pana la absorbtia in piele. Dupa expunerea prelungita la soare sau dupa imbaiere reaplicati crema. Nu lasati sa treaca mai mult de 2 ore intre aplicari. Important: Alege intensitatea factorutui de protectie solara (SPF) in functie de tipul si sensibilitatea pielii tale! Precautii: Expunerea excesiva la soare este periculoasa pentru sanatate, chiar daca utilizati un produs pentru protectie solara. Evitati expunerea la soare intre orele 11-16. Evitati expunerea directa la soare a bebelusilor si a copiilor mici. Folositi si alte masuri de protectie: palarie, tricou, ochelari de soare. Mod de utilizare : Se aplica uniform inaintea expunerii la soare. Se reaplica periodic, dupa imbaiere sau expunere prelungita la soare. Aplicati emulsia pe tot corpul, in strat uniform, prin masaj lejer, pana la absorbtia in piele. Dupa expunerea prelungita la soare sau dupa imbaiere, este necesara reaplicarea ernulsiei. Nu lasati sa treaca mai mult de 2 ore intre aplicari. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Ulei de catina si de galbenele. Nu contine parabeni, parafine sau coloranti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok