Se Incarca...
SKU
2615684
Dreambaby Dispozitiv de blocare rezistent la caldura este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dreambaby Dispozitiv de blocare rezistent la caldura

Dispozitiv de blocare rezistent la caldura potrivit pentru majoritatea cuptoarelor, cuptoarelor cu microunde, masinilor de spalat vase, masinilor de spalat rufe, precum si uscatoare sau alte electrocasnice.
12,00Lei 10,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Indicatorul Ezy-Check arata daca dispozitivul este blocat (verde) sau deblocat (rosu). Este confectionat din material rezistent la caldura. Instructiuni de instalare: Stabiliti cel mai bun loc pentru fixarea dispozitivului. Asigurati-va ca zavorul va impiedica usa sa se deschida atunci cand este blocat si nu o va impiedica sa se deschida atunci cand este deblocat. Curatati si uscati bine suprafata pe care se va aplica dispozitivul. Indepartati folia de protectie de pe banda adeziva, plasati dispozitivul in dreptul locului stabilit si apasati ferm. Lasati dispozitivul in pozitia deblocat si nu folositi cuptorul timp de 24 ore pentru a permite adezivului sa se usuce. Instructiuni de folosire: Pentru a bloca rotiti zavorul in sensul acelor de ceasornic pana cand se aude click iar simbolul verde blocat este complet vizibil. Usa cuptorului va fi blocata si nu se va mai putea deschide. Pentru a debloca rotiti zavorul in sens invers acelor de ceasornic pana cand se aude iar click, iar simbolul rosu deblocat este complet vizibil. Atentionare: Acest produs nu inlocuieste supraveghere corespunzatoare a copilului din partea unui adult. Incetati folosirea atunci cand copilul este capabil sa deblocheze singur zavorul.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok