Se Incarca...
SKU
2615685
Dreambaby Dispozitiv de protectie cu aplicatii multiple este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dreambaby Dispozitiv de protectie cu aplicatii multiple

Dispozitiv de protectie cu aplicatii multiple este potrivit pentru suprafete lucioase sau laminate, frigidere si congelatoare, vase de toaleta, dulapuri cu usi din sticla sau oglinda, lemn lacuit, dulapuri metalice si altele.
32,79Lei 22,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de instalare: Stabiliti cel mai bun loc pentru aplicarea dispozitivului de preferat la o inaltime la care nu pot ajuge copii. Curatati si uscati bine suprafata pe care aplicati. Avand dispozitivul asamblat, desfaceti foliile de protectie ale adezivului si apasati dispozitivul ferm pe locul stabilit. La fel ca majoritatea produselor adezive, aderenta maxima se obtine daca se lasa adezivul sa se usuce 24 ore. Mod de folosire: Pentru a deschide: Apasati simultan butoanele laterale si butonul verde central. Scoateti cureaua. Pentru a inchide: Introduceti clama in sistemul de prindere. Atunci cand clama este complet prinsa simbolul indicatorului verde Ezy-Check va fi vizibil, semnalizand pozitia inchis. Pentru a indeparta produsul: Dezlipiti dispozitivul de la locul unde este fixat. Pentru indepartarea urmelor de adeziv, folositi o solutie de curatare pentru adeziv, ulei de eucalipt sau un produs similar. Pentru a muta produsul: Inlocuiti banda dublu adeziva de pe spate cu una noua puternica. Avertisment: A nu se folosi pe aparate care genereaza caldura. Nu folositi produsul pe suprafetele uleioase deoarece adezivul nu se va lipi. Atentionare: Acest produs nu inlocuieste o supraveghere corespunzatoare a copilului din partea unui adult. Acest produs este doar un factor de descurajare. Incetati folosirea atunci cand copilul este capabil sa deblocheze singur dispozitivul.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok