Se Incarca...
SKU
2615686
Dreambaby Protectii prize+4 chei de deblocare este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dreambaby Protectii prize+4 chei de deblocare

Protectile pentru priza ajuta la prevenirea riscului ca cel mic sa introduca diverse obiecte in priza.
12,00Lei 7,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de instalare: Impingeti protectia in toate prizele pe care nu le folositi. Mod de indepartare: Introduceti cheia de deblocare, rasuciti si trageti protectia din priza. Avetisment: Nu lasati cheia la indemana copiilor deoarece exista pericol de inghitire si sufocare. Pastrati cheia intr-o zona si la o inaltime toatal inaccesibile copiilor. Atentionare: Acest produs nu inlocuieste o supraveghere corespunzatoare a copilului din partea unui adult. Acest produs este doar un factor de descurajare. Incetati folosirea atunci cand copilul este capabil sa indeparteze singur protectia.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok