Dreptul de face plangere la ANSPDCP

Ai dreptul de a transfera datele tale aflate la noi (i) catre tine, sau (ii) catre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situatie presupune ca ai optiunea de a ne solicita transferarea datelor tale asociate contului de utilizator catre un alt operator de date (de ex. catre un operator care administreaza o alta platforma de comert online). 
 
 
Ai dreptul la a face plangere la A.N.S.P.D.C.P. daca tu consideri ca te lezam  in drepturile cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. 
 
 
Astfel, te poti adresa cu diverse intrebari si catre A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protectiei datelor din Romania. Poti gasi unele ghiduri si linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autoritatii http://www.dataprotection.ro/
 
 
Poti depune plangeri la A.N.S.P.D.C.P. cu privire la modul in care prelucram datele tale. Totusi, speram ca vei decide sa discuti sau mai intai cu noi, inainte de a depune orice plangeri la A.N.S.P.D.C.P. Siguranta datelor tale este extrem de importanta pentru Cora, si vom lua toate masurile necesare pentru a solutiona orice problema o ai cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor tale de catre Cora in cel mai eficient mod.