Dreptul de portabilitate

Ai dreptul de a transfera datele tale aflate la noi (i) catre tine, sau (ii) catre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situatie presupune ca ai optiunea de a ne solicita transferarea datelor tale asociate contului de utilizator catre un alt operator de date (de ex. catre un operator care administreaza o alta platforma de comert online). 
 
 
Mai exact, vei putea solicita portarea oricaror date cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat in mod activ (de ex. adresa postala, numele/prenume, etc.). Ai dreptul la portabilitate doar daca aceste date le prelucram in baza consimtamantului tau sau in executarea contractului dintre noi privind achizitia produselor de pe Magazinul Online. 


In mod concret, ne poti solicita portarea datelor prin: cerere scrisa depusa in orice hipermarket Cora la Punctul de Beneficii sau folosind formularul de contact de la www.cora.ro/gdpr
 

Pentru gestionarea in mod eficient si cu promptitudine a solicitarilor tale, te rugam sa completezi subiectul e-mailului solicitarii cat mai sugestiv (de ex. „portare date personale”).
 
Vom raspunde solicitarii tale in cel mai scurt termen si fara a depasi 30 (treizeci) zile calendaristice de la data primirii solicitarii tale. In cazul portarii, vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici intr-un format structurat si care permite reutilizarea datelor (de ex. in format XML, JSON, CSV).
 
Inainte de a transmite orice date, te vom identifica prin autentificarea in contul tau de client (utilizand credentialele atribuite) sau, daca vom avea indoieli intemeiate cu privire la identitatea ta, iti vom putea solicita furnizarea de informatii suplimentare care sa permita identificarea ta.