Se Incarca...
SKU
2552815
Driver ochelari de soare dama este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Driver ochelari de soare dama

Ochelari de soare cu lentile incasabile din policarbonat.
Perioada de garantie
12 luni
49,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest produs este in conformitate cu Directiva Europeana 89/686/EEC si standardul SR EN ISO 12312-1:2014 ( Protectia ochilor si a fetei / Partea 122-11-2017 ochelari de soare pentru uz general ). Recomandari de intretinere si pastrare: spalati in apa si sapun, stergeti cu o tesatura moale dupa clatire. Evitati zgarierea lentilelor pentru a le mentine caracteristicile. Numarul din interiorul bratului de langa simbolul ( Cat ) indica categoria filtrului ( vezi tabel ): Cat0 - ochelari de soare cu lentile de culoare deschisa: reducere foarte limitata a stralucirii solare; Cat1 - ochelari de soare cu lentile de culoare deschisa: protectie limitata impotriva stralucirii solare; Cat2 - ochelari de soare de uz general: protectie buna impotriva stralucirii solare; Cat3 - ochelari de soare de uz general: protectie inalta impotriva stralucirii solare; Cat4 - ochelari de soare cu lentile de culoare foarte inchisa pentru utilizari speciale: protectie foarte inalta impotriva stralucirii solare extreme ( de ex. la mare, peste campuri cu zapada, pe munti inalti sau in desert ) neadecvat pentru utilizare de conducatori auto si pe drumuri puclice.Atentie: neadaptat pentru: privirea directa a soarelui, protectie impotriva surselor artificiale de radiatie ultravioleta ( ex. solar ) sau protectie impotriva socurilor mecanice. Categoriile 1,2 si 3 sunt neadecvate pentru conducere in amurg sau pe timp de noapte.
Specificatie
Perioada de garantie12 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok