Se Incarca...
SKU
2406666
Duck 4 in 1 Aqua Blue aparat solid pentru toaleta + rezerva WC 2 x 40 g 1+1 gratis este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Duck 4 in 1 Aqua Blue aparat solid pentru toaleta + rezerva WC 2 x 40 g 1+1 gratis

Aparatul solid pentru toaleta Aqua Blue inglobeaza 4 actiuni: anticalcar, curata, improspateaza si coloreaza apa.
Evaluare:
80% of 100
(4.0)
7,56Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentionari: Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati dispersarea in mediu. Utilizati numai in vasul de toaleta. Spalati si uscati mainile dupa utilizare. Ca in cazul oricarui produs de curatare pentru casa, evitati contactul prelungit al acestuia cu pielea. A se vedea instructiunile de utilizare de pe interiorul ambalajului. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
<5% surfactanti ne-ionici, >30% surfactanti anionici, parfum, linalol, citral, eugenol, limonen.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok