Se Incarca...
SKU
2637959
Durex Feel Initmate X 18 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Durex Feel Initmate X 18

Durex Feel Intimate este un prezervativ de calitate superioara, foarte subtire si vine cu o doza suplimentara de lubrifiant, pentru un confort maxim in timpul actului sexual.
70,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Forma anatomica Easy-On cu rezervor pentru confort. Prezervative transparente din cauciuc natural (latex). Diametru nominal: 56 mm. Lubrifiere: lubrifiant siliconic suplimentar. Testate dermatologic. 100% testat electronic. Potrivit unui studiu de toleranta cutanata realizat in 2018. Toate prezervativele Durex sunt testate pentru a depista defectele de fabricatie.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok