Se Incarca...
SKU
2606939
Elixir ulei dovleac presat la rece 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Elixir ulei dovleac presat la rece 250 ml

Elixir are placerea de a va oferi gustul autentic al uleiului de dovleac, obtinut prin metoda traditionala de presare la rece a semintelor intregi, nedecorticate si prajite.
39,90Lei 33,90Lei
135,60Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Uleiul din seminte de dovleac se preteaza a fi consumat ca dressing de salata sau in deserturi reci. Atentie: Acest tip de ulei nu este recomandat sa fie prajit. A se pastra la temperatura camerei, ferit de actiunea directa a razelor soarelui. Dupa deschidere, se recomanda pastrarea la loc racoros si consumarea intr-un interval de 60 de zile. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente100% ulei de samburi de dovleac.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ3696 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal899 kcal
Grasimi, Lipide99.9 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati17.9 g
Glucide, Carbohidrati<0.2 g
Glucide, din care zaharuri<0.2 g
Proteine<0.3 g
Sare<0.02 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare