Se Incarca...
SKU
2453432
Elmiplant CC Cream deschis SPF 20 50 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Elmiplant CC Cream deschis SPF 20 50 ml

74% ingrediente de origine naturala. Cu gutuie 100% naturala. Toate tipurile de ten. Testat dermatologic. Un ten perfect printr-o atingere a naturii.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
19,90Lei
398,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Elmiplant skin moisture color correction cream este imbogatita cu pigmenti minerali si ingrediente active 100% naturale ce iti ofera un ten cu aspect perfect printr-un singur gest. Bucura-te de un ten luminos, cu o nuanta uniforma, dar si de hidratare eficienta si protectie, folosind un singur produs. Elmiplant cc cream iti respecta tenul. Formulele noastre sunt testate dermatologic si contin 70% ingrediente de origine naturala. Elmiplant skin moisture cc cream este un produs de ingrijire avansat, ce ofera beneficii multiple intr-o singura formula, pentru o piele cu aspect perfect. Continand o asociere de ingrediente naturale si pigmenti minerali, crema cc Elmiplant acopera imperfectiunile, imbunatateste nuanta naturala a tenului si confera pielii tale hidratarea optima si protectia de care are nevoie. Cu un singur gest, crema hidratanta multi-efect Elmiplant: uniformizeaza nuanta pielii si pastreaza un ten radiant de-a lungul zilei, datorita pigmentilor minerali si ingredientelor active naturale continute. Acopera imperfectiuni precum cosuri, pete, semne ale oboselii si riduri fine. Ilumineaza tenul, punand in evidenta tonul sau natural. Ofera hidratare imediata ce dureaza pana la 24 de ore, datorita extractului de gutuie 100% natural provenit din surse sustenabile si a hydro-nutrient. Patrunde rapid in piele datorita formulei sale lejere, in timp ce confera acoperire optima. Protejeaza pielea de razele uv si de imbatranirea prematura, spf 20. Evaluare clinica instrumentala (11 femei) si auto-evaluare (24 femei cu varsta 20-35 ani) sub control dermatologic. Recomandat pentru 20-25-30-35 ani. Utilizare: aplica produsul la fel ca pe crema ta obisnuita de ingrijire a tenului, pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere. Daca vrei sa maresti puterea de acoperire, poti aplica inca un strat. Datorita filtrelor uv continute, aplica cu grija in jurul ochilor. Formula se absoarbe repede si nu lasa urme grase. A se folosi preferabil inainte de: vezi pe cutie. A se pastra la temperatura camerei. recomandat intre 20 -35 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare